BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningspaar luncht met 'uitblinkers'

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdag in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan een selectie 'uitblinkers', Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie.

De 26 genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap en bedrijfsleven.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die zo'n bijzondere prestatie hebben geleverd.

Nederland kent vele prijzen voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd. In 2006 organiseerden de Prins van...

Posted by Het Koninklijk Huis on vrijdag 4 december 2015

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: