BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Mike Tindall: 'eerste keer naast queen was eng'

Mike Tindall vond het behoorlijk spannend toen hij koningin Elizabeth, de oma van zijn vrouw Zara Phillips, voor het eerst ontmoette. "Na verloop van tijd wen je eraan. Maar dat is anders aan het begin, als alles nog nieuw is. Alle protocollen die erbij komen kijken, dat is behoorlijk eng", vertelt hij in een gesprek met de Australische Telegraph.

"Ik bleef best lang op de vlakte, want het is toch lastig om een onderwerp uit te kiezen om over te praten", vervolgt de voormalig rugbyer. "De eerste keer als je dan naast de koningin aan tafel zit, is echt zenuwslopend."

Tindall trouwde in 2011 met Zara Phillips, de dochter van prinses Anne. In januari 2014 kregen ze hun eerste kindje: dochter Mia.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: