BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto prinses Amalia en zusjes

Ter gelegenheid van Amalia's twaalfde verjaardag is er een nieuwe foto vrijgegeven van de jarige prinses en haar zusjes.

De foto werd genomen in september 2015 toen prinsessen Amalia, Alexia en Ariane in de omgeving van Apeldoorn een buitenrit aan het maken waren. Amalia rijdt op Safary, Alexia op Pixie en Ariane op Fredje. Het Koninklijk Huis deelde de foto op Facebook.

Foto: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: