BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto van gezin prins William

Prins William en hertogin Catherine hebben vrijdag via Twitter een kerstwens verstuurd. Bij het bericht deelden zij ook een gloednieuwe gezinsfoto. Op de foto poseren William, Kate en kinderen George en Charlotte bij Kensington Palace.

De foto werd genomen door fotograaf Chris Jelf: 'Ik vond het geweldig om de foto's van deze fijne familie te maken. Ik moest wel scherp zijn aangezien er twee kleine kinderen gefotografeerd moesten worden. Ik hoop dat iedereen het een leuke foto vindt en ik ben vereerd dat de prins en zijn vrouw ervoor gekozen hebben om deze foto te delen.'

Op de website melden William en Kate dat zij erg dankbaar zijn voor alle warme berichten die zij hebben ontvangen het afgelopen jaar en dat zij uitkijken naar de eerste kerst met zijn vieren.

De oplettende royal-fans zagen nog een iets opvallends aan de foto. Prinses Charlotte lijkt haar schoentje uitgeschopt te hebben. Deze ligt voor haar op de grond.