BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Albert: Charlène is geweldige moeder

Prins Albert van Monaco is trots op zijn vrouw Charlène. De prins vertelt aan het magazine People dat zijn echtgenote een hele goede moeder is voor hun tweeling prins Jacques en prinses Gabriella.

"Ik denk niet dat ze zoveel zouden lachen en zo blij zouden zijn als dat ze nu doen, als Charlène niet zo'n goede moeder was", aldus de prins. "Ze wil heel graag veel bij de kinderen zijn. Dat is ze iedere ochtend al vanaf 06.00 à 06.30 uur."

Prinses Charlène liet zichzelf afgelopen jaar wat minder in het openbaar zien. "Dat had vooral te maken met de kinderen", aldus Albert, die ook uitlegt dat het lastig was dat het gezin door een renovatie even ergens anders moest wonen. "Het was even puzzelen, maar ze heeft laten zien dat ze een geweldige en georganiseerde moeder is."

De tweeling viert donderdag 10 december hun eerste verjaardag. Jacques is enkele minuten jonger dan zijn zusje, maar desondanks is hij de nieuwe troonopvolger. Jongens hebben in Monaco nog altijd voorrang op meisjes.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: