BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins George naar de kinderopvang

Vanaf eind januari 2016 zal prins George naar de kinderopvang gaan. Dit maakte het Britse hof bekend via Twitter. Het tweejarige zoontje van prins William en Catherine gaat naar de Westacre Montessori School Nursery in Norfolk.

De opvang ontvangt het prinsje met open armen: 'Wij kijken er naar uit om George te ontvangen op de kinderopvang, waar hij op dezelfde speciale wijze behandeld zal worden als al onze kinderen.' 

De kinderopvang is in de buurt van het huis van William en Catherine en op het landgoed van koningin Elizabeth, Sandringham. Volgens Britse media is het de eerste keer dat een Britse troonopvolger buiten het paleis naar een opvang gaat. De voorgangers van het prinsje kregen privéles.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: