BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry op bezoek bij president Zuid-Afrika

Prins Harry is in Pretoria op bezoek geweest bij de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma. De Britse prins ontmoette ook een van Zuma's echtgenotes en een van zijn 21 kinderen.

Prins Harry sprak met Zuma onder meer over de aanpak van illegale stroperij in Zuid-Afrika. De prins was woensdag in nationaal park Kruger, waar hij rangers ontmoette die jagen op stropers. Ook sprak prins Harry met president Zuma over de kwetsbare jongeren van Zuid-Afrika.

Tijdens Harry's bezoek was Thobeka Madiba-Zuma aanwezig. De vijfde van Zuma's zes vrouwen vergezelde de president in 2010 tijdens zijn bezoek aan Groot-Brittannië. Ook Zuma's dochter Nkosazana Msholozi ontmoette prins Harry, als enige van zijn 21 kinderen. De 33-jarige studeerde enige tijd in Londen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: