BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William met schoonfamilie naar concert

Prins William is woensdagavond op stap geweest met zijn schoonfamilie. Terwijl zijn echtgenote Catherine thuis bleef bij prins George en prinses Charlotte, ging William met zijn schoonmoeder Carole Middleton en schoonzus Pippa Middleton naar een kerstconcert.

Volgens Hello! Magazine ging William niet naar zomaar een kerstconcert. Met het optreden in Chelsea werd geld ingezameld voor het Henry van Straubenzee Memorial Fund. Dat fonds, waarvan de broers William en Harry beiden beschermheer zijn, is opgericht ter nagedachtenis aan Henry van Straubenzee, een goede vriend van de prinsen die in 2002 omkwam bij een auto-ongeluk.

Het is voor William en Harry inmiddels traditie het jaarlijkse kerstconcert ter nagedachtenis aan hun vriend bij te wonen. Prins Harry was dit jaar echter niet van de partij vanwege zijn reis naar Afrika.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: