BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William speelt vals

Prins William heeft zich maandag tijdens een bezoek aan Birmingham van zijn sportieve kant laten zien. De Britse prins trapte een balletje met kinderen die deelnemen aan een liefdadigheidsprogramma voor jongeren met verschillende achtergronden.

Helemaal eerlijk speelde William niet. Voordat hij een strafschop nam, probeerde de prins het met de keeper op een akkoordje te gooien. Dat is te zien in een video die Kensington Palace via Instagram deelde. “Als jij in die hoek duikt, schiet ik die kant op”, zei William voor hij van een paar meter afstand schoot. Dat dealtje bleek overbodig; William schoot op de paal.

William was maandag op bezoek in Birmingham en West Bromwich, waar veel publiek op de been was om de prins te ontmoeten. In Birmingham nam William deel aan een workshop tegen pesten die werd georganiseerd door de Diana Award. De deelnemende jongeren werd gevraagd wat hen onderscheidt van anderen. Toen William die vraag kreeg, schreef hij ‘ik ben een prins’ op.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: