BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix bij Holland Dance Festival

Het Holland Dance Festival is niet compleet zonder aanwezigheid van prinses, en voorheen koningin, Beatrix. De komende, vijftiende, editie is geen uitzondering, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekend. Bij de opening op 28 januari in het Zuiderstrandtheater in Den Haag is de prinses aanwezig.

Beatrix komt echter niet alleen. De tegenwoordig in Den Haag wonende prins Constantijn en prinses Laurentien vergezellen de prinses, die drie dagen na de voorstelling haar 78e verjaardag hoopt te vieren.

De opening bestaat volgens de RVD uit het 'Source of Inspiration' gala, dat een selectie van hoogtepunten uit het festival biedt. Daarnaast geeft de Russische ballerina Diana Vishneva een optreden.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: