BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Madeleine bedankt moeder

Koningin Silvia is woensdag tweeënzeventig geworden. Haar dochter prinses Madeleine schreef op Facebook hoe trots zij is op haar moeder: 'Gefeliciteerd mama! Bedankt voor het zijn van een geweldige moeder en een fantastische oma.' Bij het bericht deelt zij een foto van Silvia met haar kleindochter Leonore.

Het Zweedse volk kreeg woensdag ook de kans de koningin te feliciteren via Facebook en de website van het koninklijke huis. Woensdagavond bedankt koningin Silvia via sociale media voor alle berichten, met daarbij een nieuwe portretfoto.

'Hartelijk bedankt voor alle felicitaties voor mijn verjaardag. Ik wens iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!'

Happy Birthday Mamma! Thank you for being a wonderful mom and an amazing grandma!

Posted by Princess Madeleine of Sweden on woensdag 23 december 2015

"Varmt tack för all uppvaktning på min födelsedag. Passar även på att önska en riktigt god jul och ett gott nytt år!" //...

Posted by Kungahuset on woensdag 23 december 2015

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: