BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Madeleine doet kerstinkopen

Prinses Madeleine van Zweden en haar man Chris O'Neill zijn maandagmiddag gespot in de Zweedse hoofdstad Stockholm. De twee waren kerstinkopen aan het doen, schrijft de krant Expressen.

Volgens de krant genoten de twee eerst van een lunch en doken ze daarna de winkels in om cadeautjes te kopen voor hun dochter prinses Leonore en zoon prins Nicolas. Wat de twee precies hebben gekocht, weet Expressen natuurlijk niet. Maar de krant weet wel dat de twee gewinkeld hebben bij de luxe kinderkledingwinkel Livly. Chris werd namelijk gezien met tassen van de winkel.

Expressen schrijft dat de dochter van koning Carl Gustaf en haar man de kerstdagen doorbrengen in hun huidige woonplaats Londen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: