BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Mary in de rij voor chocolade

Kroonprinses Mary is met haar gezin in Australië. De vrouw van de Deense kroonprins Frederik werd gespot bij een chocoladewinkel in Perth. Mary, Frederik en hun vier kinderen zouden zondag in Australië zijn gearriveerd.

Het personeel van de winkel kreeg de schrik van zijn leven, schrijft WA Today. “We hebben een paar vip’s over de vloer gehad, maar nooit een prinses”, zei de eigenaar. Hij was zelf niet aanwezig toen Mary langskwam. “Mijn personeel vond het erg spannend.”

Terwijl Mary rustig op haar beurt wachtte, speelden haar kinderen op een grasveldje bij de winkel. De kroonprinses en kroonprins kletsten volgens het personeel bij met vrienden. “Ze hebben een beetje chocolade gekocht. Kennelijk is ze dol op rocky road.”

Mary, Frederik en hun vier kinderen maakten een tussenstop in Perth. Het gezin reist door naar Mary’s geboorteplaats Hobart, op het eiland Tasmanië. Daar vieren ze voor het eerst in vijf jaar kerst met Mary’s familie.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: