BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Tweeling Monaco zet eerste stapjes in het openbaar

De tweeling Jacques en Gabriella, de kinderen van prins Albert van Monaco en zijn vrouw Charlene, werd donderdag 1 jaar oud. En dat betekent feest in Monaco.

Om 15:00 's middags namen Albert en Charlene de kinderen mee naar buiten, waar een honderdtal mensen stond te wachten. Een koortje zong de kinderen toe. Het vorstelijk gezin nam uitgebreid de tijd om iedereen in het publiek een hand te geven.

De tweeling blijkt ook al te kunnen lopen. Een trotse Jacques liep een aantal stappen naar zijn moeder. Twee taarten verhoogden de feestvreugde. Een roze voor Gabriella en een blauwe voor Jacques. Zie hier de beelden: