BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

William en Catherine pingpongen voor goede doel

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben het tegen elkaar opgenomen voor het goede doel. Ze zamelden woensdag met de effectenhandelaars van ICAP geld in voor verschillende liefdadigheidsinstellingen. Het paar nam onder meer deel aan een partijtje tafeltennis.

Ook ging het echtpaar een piñata te lijf en waagde Catherine zich aan een potje basketbal. De hertog en hertogin hingen beiden aan de telefoon om beurstransacties af te ronden. Het was voor Catherine de eerste keer dat ze deelnam aan de liefdadigheidsdag van ICAP.

De internationale effectenmarktgigant organiseert sinds 1993 jaarlijks een liefdadigheidsdag. Al het geld dat op die dag wordt verdiend gaat naar verschillende goede doelen. Onder meer SkillForce, waarvan William beschermheer is, en SportsAid en Place2Be, waaraan Catherine is verbonden, kunnen donaties verwachten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: