BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zeer persoonlijke video van Charlène en Albert

Prins Albert en prinses Charlène van Monaco deelden dinsdag een zeer persoonlijk interview op Facebook. Op de dag dat hun kinderen Jacques en Gabriella één jaar werden hebben zij een video opgenomen in de ‘Salon de Glaces’, de kamer in het prinselijk paleis die grenst aan het balkon waar zij op de nationale feestdag verschijnen. Op de beelden is te zien dat deze kamer vol staat met foto's van de kinderen. Tijdens het interview kruipen en spelen prins Jacques en prinses Gabriella op de vloer.

Prins Albert en prinses Charlène vertellen vol trots hoe vrolijk en nieuwsgierig de tweeling is. 'Vele mensen zeggen dat Gabriella meer op mij lijkt dan Jacques' vertelt Albert. Charlène spreekt over haar liefde voor sport en hoe zij dit mee wil geven aan haar kinderen. Later in het interview vertellen prins Albert en prinses Charlène hoe zij de kinderen willen voorbereiden op de toekomst als nieuwe generatie royals van Monaco.

Bekijk hier de video met Engelse ondertiteling.

" LL.AA.SS. le Prince Albert et la Princesse Charlene ont souhaité offrir pour le 1er anniversaire des enfants Jacques...

Posted by Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco on dinsdag 29 december 2015