BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Beatrix en Margarita samen bij Jumping Amsterdam

Prinses Margarita heeft vrijdagavond haar peettante prinses Beatrix ontvangen bij Jumping Amsterdam. Margarita is bestuurslid van het paardensportevenement in de RAI.

Prinses Beatrix en Margarita, de oudste dochter van prinses Irene, zijn allebei fervent paardenliefhebber. Vorig jaar gingen de twee prinsessen ook samen naar Jumping Amsterdam, dat mede door prins Bernhard is opgericht.

Blauw Bloed sprak prinses Margarita afgelopen donderdag, op de eerste dag van Jumping Amsterdam. Bekijk hieronder het gesprek. Het hele interview ziet u zaterdag 30 januari in de uitzending om 19.45 uur op NPO 2.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: