BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De glamour van Mette-Marit

Ze is misschien niet als prinses geboren maar is nu toch een belangrijk lid van de Noorse koninklijke familie. Mette-Marit liep tijdens een avondje stappen kroonprins Haakon tegen het lijf en viel als een blok voor hem. Na het huwelijk in 2001 waren alle ogen op de nieuwe prinses gericht. Mette-Marit kreeg toegang tot de waardevolle collectie juwelen van de koninklijke familie en haar garderobe werd gevuld met kleurrijke jurken. Ondanks haar ‘nieuwe leven’ kiest Mette-Marit qua kleding voor haar eigen stijl.

Vele koninginnen en prinsessen zijn dol op mode en zorgen dat zij de laatste trends verwerken in hun outfits. Prinses Mette-Marit heeft een eigen stijl, die niet altijd overeenkomt met de laatste modetrends. Volgens modejournaliste Tess van Daelen is de prinses niet altijd on-trend maar pakt ze soms toch wel flink uit. Zaterdag spreken modedeskundige André van der Linden en modejournalist Tess van Daelen in Blauw Bloed over de glamour van de Noorse royals.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: