BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Hertogin Catherine viert 34e verjaardag

Hertogin Catherine is zaterdag jarig. De vrouw van prins William viert haar 34e verjaardag. Hoe ze haar verjaardag gaat vieren, is niet bekend. Kensington Palace doet geen mededelingen over dergelijke privéaangelegenheden.

Britse media speculeren dat William een etentje voor zijn vrouw organiseert in hun landhuis Anmer Hall.

Catherine beviel in mei van haar tweede kind. Prinses Charlotte is inmiddels zo'n acht maanden oud. Haar grote broer prins George, die nu twee is, ging deze week voor het eerst naar de peuterschool. De hertogin maakte de onderstaande foto.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: