BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Het geheim van Máxima's schoenen

Liesel Swart is schoenenontwerper en docente aan de Dutch Shoe Academy. Samen met een aantal leerlingen gaat zij aan de slag om de perfecte pump voor onze koningin te maken. Ook onthult de schoenenmaakster een geheim over de hakken van Máxima.

De koningin heeft een net iets grotere schoenmaat dan de gemiddelde vrouw en heeft een handig trucje om haar voeten kleiner te laten lijken. Benieuwd? Bekijk de promo.

Zie de gehele reportage zaterdag 9 januari om 19:49 in Blauw Bloed!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: