BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Ingebroken bij prinses Margarita

De Telegraaf meldt maandag dat er bij prinses Margarita is ingebroken. De inbraak is een maand geleden gepleegd in haar huis in Wassenaar op landgoed De Horsten. Margarita woont hier samen met haar man Tjalling ten Cate en dochters Julia en Paola.

Een 21-jarige man uit Nootdorp wordt verdacht van de inbraak. Hij is een dag na de inbraak opgepakt en zit nog steeds vast. Wat er precies is meegenomen is niet bekend.

Volgens De Telegraaf was de dief op zoek naar diamanten en goud, die Margarita gebruikt voor haar bekende sieradenlijn 'Leaves'. In 2005 is er ook al eens ingebroken bij Margarita. Toen werd haar tas, waar haar agenda in zat, gestolen. In de agenda stonden persoonlijke gegevens van leden van de koninklijke familie. De dieven hebben destijds geprobeerd de informatie, waaronder het mobiele nummer van Beatrix, door te spelen aan de media maar die hebben hier weinig tot niets mee gedaan.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: