BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kate een dag hoofdredacteur van krant

Hertogin Catherine is half februari een dag lang hoofdredacteur van de Britse Huffington Post. Dat schrijft Kensington Palace vrijdag op Twitter.

Kate wil het vooral gaan hebben over het belang van een goede geestelijke gezondheid bij kinderen. Ook wil ze aandacht schenken aan de goede initiatieven die in heel Groot-Brittannië zijn opgezet om de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen te verbeteren, aldus de Huffington Post.

De hertogin van Cambridge besteedt vaker aandacht aan problemen bij kinderen. Ze bezocht volgens Hello Magazine vlak voor kerstmis nog het Anna Freud Centre, dat kinderen helpt met gedragsproblemen. Ook nam ze samen met prins William deel aan een liefdadigheidsevenement in Londen. Kate en William waren een dag lang effectenmakelaar en zamelden geld in voor Place2Be, een organisatie die zich op scholen inzet voor hulp aan kinderen. Kate is beschermheilige van deze organisatie.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: