BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kijk online de Blauw Bloed-aflevering van 9 januari

De tv-uitzending van Blauw Bloed van zaterdag 9 januari is helaas komen te vervallen. Maar ook goed nieuws: u kunt de aflevering wel online bekijken! Bekijk de aflevering hieronder.

In deze aflevering onder meer de volgende onderwerpen:

Na de kerstvakantie is het ook voor de royals weer tijd om aan de slag te gaan. Koningin Máxima trapt af met de uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs in de Keukenhof en wij waren erbij. Zaterdag in Blauw Bloed ziet u een overzicht van al het koninklijke nieuws van de afgelopen dagen en een vooruitblik op 2016. Wat kunnen we verwachten?

Jeroen Snel spreekt met Lammert de Bruin, redacteur Koninklijk Huis bij EenVandaag, over het komende koninklijke jaar. Welke staatsbezoeken staan er gepland en hoe viert koningin Elizabeth haar negentigste verjaardag?

Verder een reportage over prinsen en prinsessen in de puberteit en de schoenen van koningin Máxima. Welke schoenen staan haar het beste?

Tot slot het begin van onze miniserie over het Koninklijk Huisarchief. Speciaal voor Blauw Bloed toont de directeur van dit koninklijke archief ons de komende weken steeds een ander bijzonder voorwerp.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: