BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima: ‘je moet bewegen’

Koningin Máxima bracht woensdag een verrassingsbezoek aan de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging, één van de organisaties die deelneemt aan het Oranje Fonds Groeiprogramma. Aan het einde van het bezoek is er ruimte voor een fotomoment. Als de fotografen Máxima vragen even in de camera te kijken besluit onze verslaggever Arjan hetzelfde te doen. En wat blijkt? De koningin denkt zelfs met hem mee!

Bekijk hier de reactie van de koningin en kijk zaterdag naar Blauw Bloed voor een verslag van het bezoek.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: