BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima straalt bij opening Film Festival Rotterdam

Koningin Máxima is woensdagavond bij de officiële opening van de 45e editie van het International Film Festival Rotterdam (IFFR) in De Doelen. Máxima draagt op deze openingsavond een kleurrijke jumpsuit van Etro, dat ze vorige week ook droeg in Davos tijdens het World Economic Forum.

Lezers op de website Modekoningin Máxima reageren overwegend positief op de kledingkeuze van de vorstin. "Trendy en een beetje eigenwijs, dit past helemaal bij het IFFR'', reageert een lezeres. Een ander schrijft: ''Helemaal goed voor de gelegenheid. Print en kleuren staan haar goed."

Tijdens de openingsavond wordt Beyond Sleep vertoond, een film gebaseerd op boekklassieker Nooit meer slapen van W.F. Hermans. Tijdens het festival gaan meer dan honderd films in wereldpremière. Het IFFR duurt tot en met zondag 7 februari.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: