BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Rania deelt persoonlijk kiekje

Dat koningin Rania van Jordanië actief is op sociale media is bekend. Vandaag deelt de koningin een persoonlijk kiekje uit 2006 op Instagram. Op de foto kust de jongste zoon van Rania, prins Hashem, zijn vader koning Abdullah op de wang.

Hashem is 30 januari in 2005 geboren. Bij het bericht meldt Rania dat het om een 'Throw Back Thursday' gaat, een term die wereldwijd gebruikt wordt op sociale media bij het delen van een oudere foto op donderdag. Koningin Rania gaf de foto de titel 'Hashem en zijn favoriete man' mee. Klik hier als u koningin Rania wilt volgen op Instagram.

De koningin is donderdag niet in Jordanië met haar man en kinderen. Op de koninklijke agenda van het Noorse koningshuis staat dat koningin Rania donderdag ontvangen wordt door koning Harald in Oslo. Ook koningin Sonja , kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit zullen hierbij aanwezig zijn.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: