BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Laurent reageert geïrriteerd op verslaggever VTM

Prins Laurent bezocht woensdag samen met zijn zoon Aymeric de autobeurs Job On Wheels. Als een journalist van de Belgische televisiezender VTM een vraag stelt over het geldbedrag dat de prins moet terugbetalen aan de staat, is hij duidelijk geïrriteerd.

Deze week werd bekendgemaakt dat de prins 16.000 euro zou moeten terugbetalen aan de Belgische staat. Laurent heeft zijn onkostenvergoeding onrechtmatig gebruikt voor privékosten waaronder boodschappen en een skivakantie. Volgens Laurent zelf is hij altijd prins, ook in zijn vrije tijd. Zie hier de reactie van prins Laurent op de vraag van de verslaggever van VTM.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: