BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Laurentien kijkt er naar uit om vijftig te worden

Prinses Laurentien heeft donderdagmiddag in de Beurs van Berlage de Taalheldenprijs 2016 uitgereikt. Deze prijs zet mensen in het zonnetje die zich inzetten om laaggeletterdheid te voorkomen en te verminderen.

De Taalheldenprijs is een initiatief van de Stichting Lezen & Schrijven, waar de prinses oprichter en erevoorzitter van is. Na de uitreiking had onze verslaggever nog even een gesprekje met prinses Laurentien. De prinses wordt in mei vijftig jaar en wij vroegen haar: 'hoe voelt dat?' Kijk zaterdag naar Blauw Bloed voor meer beelden van de feestelijke middag en het interview.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: