BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Laurentien leest voor op basisschool De Ladder in Maarn

Prinses Laurentien leest woensdag 27 januari voor op de basisschool De Ladder in Maarn. Dat doet ze in het kader van De Nationale Voorleesdagen. De prinses was ook op eerdere edities van de partij.

Die dagen zijn een initiatief van de Stichting Lezen en worden georganiseerd door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) om het voorlezen van kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. De dertiende editie is van woensdag 27 januari tot en met zaterdag 6 februari.

De prinses leest kinderen uit groep 1 en 2 voor uit 'We hebben er een geitje bij!', geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe. Een jury van Nederlandse jeugdbibliothecarissen koos het boek als Prentenboek van het Jaar 2015.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: