BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Madeleine deelt vakantiefoto's met boodschap voor paparazzi

Prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill zijn het jaar 2016 gestart met een vakantie op De Malediven. De Zweedse prinses zou volgens de roddelbladen in de meest luxe villa van het 'Soneva Fushie' resort verblijven. Paparazzi hebben tijdens het reisje van de royals foto's genomen van het gezin op het strand. De prinses is hier duidelijk niet van gediend en deelt donderdag zelf wat vakantiekiekjes via sociale media met een duidelijke boodschap.

‘Tijd met familie werd helaas verstoord. Wat jammer dat men niet even om de foto’s heeft gevraagd. Hier een aantal lieve foto's.'

Prinses Madeleine deelt vaker foto's van haar kinderen prinses Leonore en prins Nicolas via sociale media.

Family time, sadly interrupted. What a pity we weren't just asked for photos, because here are some sweet ones.

Geplaatst door Princess Madeleine of Sweden op woensdag 20 januari 2016