BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto voor verjaardag Mathilde

Koningin Mathilde van België is woensdag 43 jaar geworden. De koningin is niet vrij op haar verjaardag. Samen met koning Filip is Mathilde een aantal dagen in Davos bij het Wereld Economisch Forum.

Bij het forum zijn onder anderen ook koningin Máxima en kroonprins Haakon aanwezig. Via sociale media bedankt de koningin voor alle felicitaties die zij heeft mogen ontvangen. Bij het bericht wordt een nieuw portret van de koningin gedeeld. De foto werd gemaakt door Christian Lambiotte.

Bedankt voor uw felicitaties voor mijn verjaardag!Merci pour vos félicitations à l'occasion de mon anniversaire!Foto/Photo Christian Lambiotte © Koninklijk Paleis/Palais Royal/Königlicher Palast/Royal Palace

Geplaatst door Belgische Monarchie Monarchie belge Belgian Monarchy op woensdag 20 januari 2016

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: