BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's prinses Athena

Het Deense hof heeft nieuwe foto's van prinses Athena gepubliceerd. Het meisje vierde zondag haar verjaardag. Ze mocht vier kaarsjes uitblazen.

Op de site van het Deense koningshuis staan twee foto's van Athena, de dochter van prins Joachim en prinses Marie. Op een foto poseert het prinsesje vrolijk in de tuin van paleis Amalienborg. Op de ander is te zien hoe ze met haar broer prins Hendrik (6) in de sneeuw speelt. De foto's zijn gemaakt door fotograaf Steen Brogaard.

Joachim is de jongste zoon van koningin Margrethe. Marie is zijn tweede echtgenoot. Samen met zijn ex-vrouw Alexandra heeft hij nog twee kinderen: Nikolai (16) en Felix (13).

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: