BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's voor verjaardag prinses Ingrid Alexandra

Prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen is donderdag twaalf jaar geworden. Ingrid Alexandra is de oudste dochter van kroonprins Haakon en dus erfprinses van Noorwegen. De avond voor haar verjaardag heeft het hof drie nieuwe foto's van Ingrid Alexandra vrijgegeven.

De foto's werden gemaakt door fotograaf Jørgen Gomnæs. Hij maakte ook de nieuwe portretfoto's van de Noorse koninklijke familie die vorige week werden vrijgegeven ter gelegenheid van de viering van het zilveren regeringsjubileum van koning Harald en koningin Sonja.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: