BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Constantijn reikt prijzen vioolconcours uit

Prins Constantijn reikt zaterdagavond 6 februari de prijzen uit na de finale van Het Nederlandse Vioolconcours in TivoliVredenburg in Utrecht. De prins is beschermheer van Het Nederlandse Vioolconcours.

In de finale strijden drie violisten onder begeleiding van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. De prijzen, geldbedragen tot 12.000 euro, zijn bedoeld om de carrières van de finalisten te stimuleren. De voorrondes vinden plaats in de weekenden van 9 tot en met 24 januari in het Conservatorium van Utrecht. De voorrondes zijn gratis toegankelijk.

Het Nederlandse Vioolconcours geeft jonge violisten van 6 tot en met 26 jaar de kans om hun talenten te tonen en het publiek te inspireren met hun optredens.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: