BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Vader koningin Máxima na val behandeld in ziekenhuis

De 87-jarige vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta, is dinsdag en woensdag in een Argentijns ziekenhuis behandeld aan een hoofdwond. Volgens een woordvoerster van het ziekenhuis gaat de patiënt woensdag weer naar huis.

Jorge Zorreguieta kwam dinsdag in een badkamer op zijn vakantieadres in Villa La Angostura ten val en liep letsel aan zijn schedel op. Hij werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in het iets zuidelijker gelegen San Carlos de Bariloche.

Hij werd volgens de krant La Nación opgenomen op de afdeling intensive care, maar volgens de woordvoerster bleek dat het letsel niet ernstig was en Zorreguieta geen gevaar liep. Hij kan derhalve woensdag terug naar zijn vakantieadres in Villa La Angostura, waar koning Willem-Alexander en koningin Máxima om het jaar vakantie houden.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: