BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zoon prins Constantijn in tv-programma

Maandagavond was Claus-Casimir, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, op televisie. Dat merkte de redactie van het blad 'Vorsten' op. Claus (11) verscheen in het programma 'mindf*ck' van Avrotros. In dit programma voert illusionist Victor Mids iedere week trucs en experimenten uit met bekende- en onbekende Nederlanders. Maandag werkte Claus-Casimir mee aan een experiment in Madurodam.

Victor Mids veranderde zowel een muntstuk als een miniatuurschep van grootte, tot grote verbazing van Claus-Casimir. Bekijk hier de beelden vanaf 13:20.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: