BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Alexia breekt been in Lech

Prinses Alexia heeft zaterdag in het Oostenrijkse Lech haar been gebroken tijdens het skiën. Ze is per helikopter naar het ziekenhuis gebracht, waar ze is geopereerd aan haar rechterbovenbeen.

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft zaterdagavond meegedeeld dat de operatie goed verlopen is. De 10-jarige dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima moet vermoedelijk nog een aantal dagen in het ziekenhuis blijven.

Volgens de politie van Vorarlberg, de bondsstaat waar Lech toe behoort, was er geen sprake van een botsing of schuld van derden bij het ongeval.

De Salzburger Nachrichten, die ook door andere Oostenrijkse media wordt aangehaald, meldde dat prinses Alexia haar been gebroken zou hebben in een zogenoemd 'Funpark'.

Bron: ANP

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: