BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Alexia nog in het ziekenhuis

Prinses Alexia is nog in het ziekenhuis waar ze bijkomt van de operatie aan haar gebroken rechterbeen. Onbekend is wanneer de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima wordt ontslagen en weer naar huis mag. Zaterdagavond maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat het ziekenhuisverblijf een aantal dagen zal zijn.

In RTL Boulevard bleek dat Alexia meteen na het ski-ongeluk in het funpark in gezelschap was van Willem-Alexander én Máxima. Máxima vergezelde haar dochter in de helikopter naar het ziekenhuis. Willem-Alexander bracht haar ski's naar het hotel en spoedde zich daarna naar het ziekenhuis om samen met Máxima hun dochter naar de operatiekamer te begeleiden.

Hoogstwaarschijnlijk bevindt Máxima zich nog in Lech bij haar tienjarige dochter, terwijl het Nederlandse regeringstoestel, de PH-KBX, zondag de rest van de koninklijke familie terugvloog naar Schiphol.

Op de openbare agenda van de koninklijke familie staan voor deze week voorlopig nog geen agendapunten voor Alexia's ouders. Wel wordt haar oma prinses Beatrix vrijdag verwacht in Haarlem bij de oplevering van het interieur van het gerestaureerde middenschip van de Sint Bavokerk.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: