BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De fotosessie in Lech

Maandagochtend was het weer tijd voor de jaarlijkse fotosessie van de Oranjes in Lech. Al vier generaties komt de koninklijke familie in februari naar Oostenrijk voor een skivakantie. De pers krijgt dan even de gelegenheid om wat foto's te schieten van de familie. Het koningspaar en de kinderen, prinses Beatrix en prins Constantijn met zijn gezin waren dit jaar aanwezig.

Ook waren er zo'n vijftig verslaggevers bij de fotosessie, uit binnen- en buitenland. Prinses Mabel ontbrak. Zij was vorige week met haar kinderen in Lech en is inmiddels al teruggekeerd naar Londen. In Groot-Brittannië hebben de kinderen eerder krokusvakantie dan in Nederland.

Volgens Willem-Alexander was er eigenlijk nooit een reden om een andere bestemming te zoeken omdat Lech 'alles' heeft wat een fervent skiër zich wenst. Sneeuwzekerheid en veel uitdagende pistes horen daarbij, maar ook discretie van de bevolking.

Houd onze website in de gaten voor meer foto's!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook