BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De Máxima-knot: do-it-yourself

De Máxima-knot, wie kent hem niet? Het steeds weer prachtige opgestoken kapsel van de koningin is onder royalty-liefhebbers een begrip geworden. Zo af en toe versiert ze de knot met accessoires of een hoed. Goed nieuws voor de dames met langer haar: wij gaan laten zien hoe de kapper van de koningin het kapsel creëert met een ‘do-it-yourself video’! Houd je kam en schuifspeldjes gereed en ga aan de slag met de tips van topstylist Vincent Langedijk.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: