BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Eerste foto van pasgeboren Bhutaanse kroonprins

De koninklijke familie van Bhutan heeft dinsdag de eerste foto van de pasgeboren prins vrijgegeven. De kroonprins is vrijdag 5 februari geboren.

Koning Jigme (op de foto links) en koningin Jetsun (op de foto rechts) van Bhutan deelden de foto van henzelf met het kind op Facebook. De prins ligt op schoot bij zijn opa, de vader van de koning, Jigme Singye Wangchuck. Het kiekje werd gepubliceerd ter gelegenheid van de viering van 'Losar', het nieuwe jaar.

De naam van de kroonprins is nog niet bekend gemaakt.

❦ Bhutanese families spent a wonderful Losar today, celebrating the day with family and loved ones. To make the day...

Geplaatst door His Majesty King Jigme Khesar Namgyel Wangchuck op dinsdag 9 februari 2016

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: