BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Felipe en Letizia openen kunstbeurs Madrid

Koning Felipe en zijn echtgenote koningin Letizia van Spanje hebben donderdag de kunstbeurs Arco 2016 in Madrid geopend. Het is de 35e editie voor de internationale kunstbeurs voor hedendaagse kunst en dat was voor het Spaanse koningspaar een goede reden de kunstbeurs net als vorig jaar opnieuw te bezoeken.

Het Spaanse koningspaar liet zich dit jaar vergezellen door Patxi López, sinds kort de voorzitter van het Spaanse parlement, en minister Íñigo Méndez van Onderwijs, Cultuur en Sport.

De beurs in Madrid biedt werken van 221 galerieën uit 27 landen en duurt tot en met 28 februari. De koning en koningin spraken met verschillende kunstenaars en de organisatoren van de tentoonstelling.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: