BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Fotoalbum: De Oranjes in Lech

Komende maandag is het weer zover: de jaarlijkse fotosessie in Lech. De Oranjes genieten van hun skivakantie en de pers krijgt even de gelegenheid om wat mooie plaatjes te schieten. Wij maakten een album vol prachtige foto's van de Oranjes in de sneeuw.

Al sinds de jaren zestig geniet de koninklijke familie vrijwel jaarlijks van hun wintersport tripje. Voordat we de nieuwe kiekjes van volgende week kunnen bewonderen kijken we even terug. Klik hier om het fotoalbum te bekijken.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: