BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Fotoalbum: Lech 2016

Het traditionele fotomoment met de Oranjes in Lech zit er weer op. Alle Nederlandse fotografen en cameraploegen pakken hun apparatuur in en verlaten Oostenrijk. Bekijk nu ons fotoalbum met de mooiste plaatjes van de winterse fotosessie!

Koningin Máxima op ski's, de prinsesjes in een sneeuwbalgevecht en een trotse oma Beatrix met haar kleinkinderen: Klik hier om het fotoalbum van Lech 2016 te bekijken.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: