BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's van pasgeboren prinsje Bhutan

De koninklijke familie van Bhutan heeft zaterdag een collectie foto's van het pasgeboren prinsje vrijgegeven. De kroonprins is 5 februari geboren.

Koning Jigme en koningin Jetsun van Bhutan deelden de foto's van henzelf met het prinsje op Facebook. De plaatjes werden vrijdag genomen in de tuin van het koninklijk paleis in Thimphu, de hoofdstad van Bhutan. Koning Jigme heeft de eerste foto's van de pasgeboren kroonprins zelf gemaakt. De naam van het kindje is nog niet bekend gemaakt.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: