BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Hoogzwangere Victoria blijft aan het werk

De Zweedse kroonprinses Victoria is een maand voor haar tweede kind geboren moet worden, nog volop actief. De hoogzwangere troonopvolgster heeft vrijdag een bezoek gebracht aan het Stockholm Environment Institute, een onafhankelijk internationaal onderzoeksinstituut op het gebied van milieu en ontwikkeling.

Kroonprinses Victoria, die de voorbije week ook optrad als regent tijdens een korte vakantie van haar vader in Mexico, was woensdag ook bij een galadiner in het Koninklijk Paleis voor diplomaten, regering en parlement en andere genodigden.

Voorlopig staat Victoria nog tot 11 februari in de koninklijke agenda, maar een woordvoerder van het paleis sluit niet uit dat de kroonprinses ook daarna nog actief is. Ook voor de geboorte van haar eerste kind, prinses Estelle, bleef Victoria tot het laatste moment aan het werk.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: