BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning opent Adventure Zoo in Emmen

Koning Willem-Alexander opent 18 maart WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Het themapark heeft plaatsgemaakt voor Dierenpark Emmen dat in 2015 de deuren heeft gesloten.

Het themapark komt in de plaats van Dierenpark Emmen dat in 2015 de deuren sloot. Het themapark met dieren heeft een oppervlakte van 22 hectare en bevat drie werelden: een jungle, een savanne en een poolgebied. De werelden zijn zo natuurgetrouw mogelijk nagebouwd. Naast het creëren van onder andere een overdekte jungle van 18.000m2, hebben 7.000 dieren een nieuw onderkomen gekregen. De organisatie wil de bezoeker kennis laten maken met de dieren in hun eigen leefomgeving.

Bron: RVD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: