BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningspaar geniet van 'Ladies of Soul' in Ziggo Dome

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben afgelopen weekend genoten van een concert van de Ladies of Soul. Volgens RTL Boulevard kregen Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer pas kort van tevoren te horen dat het koningspaar in de Ziggo Dome zou plaatsnemen.

Willem-Alexander en Máxima zijn na afloop van de tweeënhalf uur durende show nog een tijd gebleven en hebben de Ladies of Soul ontmoet. Zanger Jan Dulles van de 3JS twitterde over de aanwezigheid van de Oranjes.

Het koningspaar bezocht het concert in privétijd. ''Beetje ongepast om te gaan filmen, maar heerlijk om te zien hoe Willem-Alexander en Máxima hier uit hun dak gaan bij Ladies of Soul'', schreef Dulles.

De Ladies of Soul traden drie avonden lang op in de Ziggo Dome. Ze zongen nummers van de grondleggers van de soulmuziek, Sam Cooke en Ray Charles, maar ook nummers van nu van Adele en Beyoncé. Speciale gast was soulzanger Billy Ocean die zijn wereldhits Suddenly, Get Outta My Dreams en When The Going Gets Tough ten gehore bracht.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: