BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima tegen vrijwillgers: 'U maakt het verschil'

Koningin Máxima heeft de ruim 1600 vrijwilligers van SchuldHulpMaatje Nederland bedankt voor hun inzet in de afgelopen jaren. De koningin sprak hen woensdag lovend toe tijdens haar bezoek aan de stichting.

In haar toespraak zei Máxima dat ze veel positieve dingen over SchulpHulpMaatje had gehoord en dat de vrijwilligers vaak het verschil maken bij mensen die schulden hebben en hulp nodig hebben. Volgens de koningin geeft dat de betrokkenen weer hoop en perspectief.

Máxima was aanwezig bij een deel van de viering van het vijfjarig bestaan van de landelijke vereniging van SchuldHulpMaatje. Na haar toespraak ging de koningin ook met betrokkenen in gesprek.

Kijk zaterdag 20 februari naar Blauw Bloed voor een uitgebreid verslag van het bezoek!

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: