BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van zoontje prinses Carolina

Prinses Carolina Bourbon de Parme en haar man Albert Brenninkmeijer hebben twee nieuwe foto's vrijgegeven. Op de foto's tonen zij hun in december geboren zoon Xavier Albert Alphons. Prinses Carolina is de jongste dochter van prinses Irene.

Xavier is op 16 december 2015 geboren in Zürich. Carolina en Albert hadden al een dochtertje genaamd Alaïa-Maria (1). De foto's werden gemaakt door Ruth Hofmann.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: